BROTHER TN 2320
BROTHER TN 2320

BROTHER TN 2320

Availability: Out stock

QUICK OVERVIEW

  • КОМПАТИБИЛЕН ЛАСЕРСКИ ТОНЕР
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
  • КАПАЦИТЕТ: 2.600 страни А4 со 5% покриеност

550.00 ден

Out of stock