BROTHER TN450 / TN2010/2210/2220
BROTHER TN450 / TN2010/2210/2220

BROTHER TN450 / TN2010/2210/2220

Availability: Out stock

QUICK OVERVIEW

  • КОМПАТИБИЛЕН ЛАСЕРСКИ ТОНЕР
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ
  • КАПАЦИТЕТ: 2.600 страни А4 со 5% покриеност

520.00 ден

Out of stock