HP Color LaserJet 1215/1515 | MAGENTA
HP Color LaserJet 1215/1515 | MAGENTA

HP Color LaserJet CB543A /CE323A / CF213A | MAGENTA

QUICK OVERVIEW

  • КОМПАТИБИЛЕН ЛАСЕРСКИ ТОНЕР
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

1.400 страни А4 со 5% покриеност

800.00 ден

Out of stock

Category: