HP Color LaserJet 1215/1515 | CYAN
HP Color LaserJet 1215/1515 | CYAN

HP Color LaserJet CB541A / CE321A / CF211A | CYAN

QUICK OVERVIEW

  • КОМПАТИБИЛЕН ЛАСЕРСКИ ТОНЕР
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

1.400 страни А4 со 5% покриеност

800.00 ден

Out of stock

Category: