Toner Cartridge ML1610 / 2010 / SCX4521
Toner Cartridge ML1610 / 2010 / SCX4521

SAMSUNG ML1610 / 2010 / SCX4521

QUICK OVERVIEW

  • ЗАМЕНСКА ТОНЕР КАСЕТА
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

2.000 страни А4 со 5% покриеност

650.00 ден

Out of stock