SAMSUNG MLT-D101S/NO CHIP

Достапност: Нема на залиха / резервирај

Брз преглед

  • ЗАМЕНСКА ТОНЕР КАСЕТА
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

1.500 страни А4 со 5% покриеност

600.00 ден

Out of stock

Спореди
Категорија:

Детален опис

  ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ПОПУСТ ОПРЕДЕЛЕН ВО ЗАВИСНОСТ ОД НАРАЧАНАТА КОЛИЧИНА  

  • ЗА КУПЕНИ 2 ПРОИЗВОДИ = 10% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 3 ПРОИЗВОДИ = 15% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 4 ПРОИЗВОДИ = 20% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 5 ПРОИЗВОДИ = 25% ПОПУСТ
* ЗА СЕКОЈ НАРЕДЕН ПРОИЗВОД ПО 1% ПОПУСТ, ДО НАЈМНОГУ 40% ПОПУСТ

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SAMSUNG MLT-D101S/NO CHIP”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *