HP Color LaserJet CB541A / CE321A / CF211A | CYAN

QUICK OVERVIEW

  • КОМПАТИБИЛЕН ЛАСЕРСКИ ТОНЕР
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

1.400 страни А4 со 5% покриеност

800.00 ден

Out of stock

Compare
Category:

Description

  ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ПОПУСТ ОПРЕДЕЛЕН ВО ЗАВИСНОСТ ОД НАРАЧАНАТА КОЛИЧИНА  

  • ЗА КУПЕНИ 2 ПРОИЗВОДИ = 10% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 3 ПРОИЗВОДИ = 15% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 4 ПРОИЗВОДИ = 20% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 5 ПРОИЗВОДИ = 25% ПОПУСТ
* ЗА СЕКОЈ НАРЕДЕН ПРОИЗВОД ПО 1% ПОПУСТ, ДО НАЈМНОГУ 40% ПОПУСТ