SAMSUNG MLT-D111S/NO CHIP

QUICK OVERVIEW

  • ЗАМЕНСКА ТОНЕР КАСЕТА
  • 100% ГАРАНТИРАН КВАЛИТЕТ

КАПАЦИТЕТ

1.000 страни А4 со 5% покриеност

550.00 ден

Out of stock

Compare

Description

  ПРОИЗВОДОТ Е ДОСТАПЕН НА ПОПУСТ ОПРЕДЕЛЕН ВО ЗАВИСНОСТ ОД НАРАЧАНАТА КОЛИЧИНА  

  • ЗА КУПЕНИ 2 ПРОИЗВОДИ = 10% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 3 ПРОИЗВОДИ = 15% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 4 ПРОИЗВОДИ = 20% ПОПУСТ
  • ЗА КУПЕНИ 5 ПРОИЗВОДИ = 25% ПОПУСТ
* ЗА СЕКОЈ НАРЕДЕН ПРОИЗВОД ПО 1% ПОПУСТ, ДО НАЈМНОГУ 40% ПОПУСТ