Контакт

Информации

Нашиот магацин можете да го најдете во центарот на Штип

Работно време понеделник – петок 11,00-19,00 часот

сабота 11,00-17,00 часот

Улица : Кирил и Методи бр 20

Емаил: info@mediamarket.mk

Тел: 078/584-782

Send your comments

Your Name :

Your Email :

Subject :

Your Comments :