ДТУ АЗГАРД ДООЕЛ

Адраса: КИРИЛ И МЕТОДИ 20, 2000 ШТИП

АЗГАРД ДООЕЛ е оформена во 2015 година како компанија специјализирана за продажба на нови и фабрички рефабрикувани тонер касети за монохроматски ласерски печатачи и мултифункциски уреди (МФУ). Со исклучителна посветеност во работата и врвниот квалитет на нашите производи со 100% гарантиран квалитет и капацитет, по нај пристапни цени на македонскиот пазар.

Нашато основна цел е преку постојан контакт со нашите клиенти, да се усовршуваме и надградуваме во нашата работа и секогаш да бидеме спремни да одговориме на Вашите потреби со врвна услуга и квалитет.

Секогаш посветени на Вас.
Ви благодариме на соработката и разбирањето.

Со почит, тимот на МЕДИАМАРКЕТ МК.